15 adet halley
5 adet çokonat gofret
yarım su bardağı fındık (iri dövülmüş)
2 paket krem şanti
400 ml süt
Hazırlanışı:
Halley ve çokonatları küp küp doğruyoruz. 400 ml süt ile 2 paket kremşantiyi çırpıp diğer malzemeler ile karıştırıyoruz. Kare borcamı ıslatarak karışımı dökerek üzerini düzlüyoruz. Derin donducuda donmasını bekliyoruz. Servis yapmadan 5 dk önce çıkarıyoruz. Kesmek daha kolay oluyor böylece. Üzerini çikolatalı sos ile süsleyerek servis ediyoruz. bu pastanızı günlerce derin dondurucuda saklayabilirsiniz. Afiyet Olsun.
soğuk soğuk bu sıcakta harika gider.ellerine sağlık canım.sevgilerimle...
YanıtlaSilTam bir bomba olmuş bu Sedef'cim.
YanıtlaSilEllerine sağlık ablacım
Uzun zamandır beklediğim tarifti, en kısa zamanda deneyeceğim arkadaşım. Kocaman öptüm seni. (Demet)
YanıtlaSilYorumlarınız için teşekkür ederim. Herkese iyi haftasonları....
YanıtlaSilTam yaz icin ideal bir tatli,ellerinize saglik.Denememek hata olur kanisindayim :)
YanıtlaSilSevgiler
Sedefcigim ellerine saglik nefis bir lezzet
YanıtlaSiltarifini aldim deneneceklerin arasinda en basta yerini aldibile:)
sevgileimi biraktim.
sedefcigim ziyaretine geldim sevgilerimi birakip gidiyorum:)))
YanıtlaSilsedef hatun sen nerlerdesin????
YanıtlaSilHem halley hem de çokonat eskimeyen modası gecmeyen iki şahane :))
YanıtlaSilİlk fırsatta acil gelen bir misafir grubu için deneyeceğim :)
Ellerinize sağlık :)
Müge
Çocukların da beğeneceği bir pasta olmuş.Halley olur da beğenmezlermi :) çok güzel görünüyor ellerine sağlık canım.sevgiler.
YanıtlaSilEllerinize saglik miss gibi goruntu. Ben bunun sade halleylisini biliyordum bu da cok guzele benziyor.
YanıtlaSil