2 Temmuz 2009 Perşembe

HALLEYLİ ve ÇOKANATLI PASTA

Malzemeler:
15 adet halley
5 adet çokonat gofret
yarım su bardağı fındık (iri dövülmüş)
2 paket krem şanti
400 ml süt

Hazırlanışı:
Halley ve çokonatları küp küp doğruyoruz. 400 ml süt ile 2 paket kremşantiyi çırpıp diğer malzemeler ile karıştırıyoruz. Kare borcamı ıslatarak karışımı dökerek üzerini düzlüyoruz. Derin donducuda donmasını bekliyoruz. Servis yapmadan 5 dk önce çıkarıyoruz. Kesmek daha kolay oluyor böylece. Üzerini çikolatalı sos ile süsleyerek servis ediyoruz. bu pastanızı günlerce derin dondurucuda saklayabilirsiniz. Afiyet Olsun.

11 yorum:

  1. soğuk soğuk bu sıcakta harika gider.ellerine sağlık canım.sevgilerimle...

    YanıtlaSil
  2. Tam bir bomba olmuş bu Sedef'cim.
    Ellerine sağlık ablacım

    YanıtlaSil
  3. Uzun zamandır beklediğim tarifti, en kısa zamanda deneyeceğim arkadaşım. Kocaman öptüm seni. (Demet)

    YanıtlaSil
  4. Yorumlarınız için teşekkür ederim. Herkese iyi haftasonları....

    YanıtlaSil
  5. Tam yaz icin ideal bir tatli,ellerinize saglik.Denememek hata olur kanisindayim :)

    Sevgiler

    YanıtlaSil
  6. Sedefcigim ellerine saglik nefis bir lezzet
    tarifini aldim deneneceklerin arasinda en basta yerini aldibile:)
    sevgileimi biraktim.

    YanıtlaSil
  7. sedefcigim ziyaretine geldim sevgilerimi birakip gidiyorum:)))

    YanıtlaSil
  8. sedef hatun sen nerlerdesin????

    YanıtlaSil
  9. Hem halley hem de çokonat eskimeyen modası gecmeyen iki şahane :))

    İlk fırsatta acil gelen bir misafir grubu için deneyeceğim :)
    Ellerinize sağlık :)

    Müge

    YanıtlaSil
  10. Çocukların da beğeneceği bir pasta olmuş.Halley olur da beğenmezlermi :) çok güzel görünüyor ellerine sağlık canım.sevgiler.

    YanıtlaSil
  11. Ellerinize saglik miss gibi goruntu. Ben bunun sade halleylisini biliyordum bu da cok guzele benziyor.

    YanıtlaSil