18 Mayıs 2009 Pazartesi

İRMİKLİ MEYVELİ PASTA

Malzemeler:
15 kaşık irmik
15 kaşık şeker
1,5 lt süt
1 paket kakaolu bisküvi
1 paket tart jölesi
meyve

Hazırlanışı:


İrmik, şeker ve süt muhallebi kıvamına gelene kadar pişirilir. Servis yapacağınız kabınız ıslatılarak muhallebinin yarısı dökülür. Üzerine rondodan geçirdiğiniz bisküvileri döküp, kalan irmikli muhallebiyide bisküvilerin üzerine dökün. Üzerini düzleyip biraz soğumasını bekledikten sonra istediğiniz meyvelerle süsleyin. Daha sonra üzerine hazırladığınız tart jölesini döün ve buzdolabında en az 4-5 saat beklettikten sonra servis yapın. Afiyet Olsun...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder